Over ons

Deze Wie is de Mol pool is gemaakt door collega’s van Golden Egg Check. De Golden Egg Check software biedt ondernemers, incubators en innovatieve bedrijven een structuur en methodiek waarmee het proces rondom het bouwen, presenteren, beoordelen en monitoren van innovatie kan worden vormgegeven. In juni 2014 hebben wij onze software gelanceerd en sindsdien zijn meer dan 2.000 ondernemers deze gaan gebruiken. Daarnaast wordt onze software gebruikt door bedrijven als Thales en APG in hun new business- en innovatieproces.

Voor deze pool zijn drie zaken relevant:

  1. wij kijken graag naar het televisieprogramma Wie is de Mol?
  2. wij zijn bloedfanatiek met spelletjes, en
  3. wij zijn erg goed in het achterhalen van gegevens, en het ontmaskeren van de Mol.

Al enige jaren spelen wij (offline) daarom onze zelf-ontwikkelde Wie is de Mol pool, die we steeds verder hebben geperfectioneerd. Onze uitgangspunten zijn hierbij geweest dat het simpel moet zijn en moet gaan om de kern van het televisieprogramma: de Mol ontmaskeren. Ook vinden wij dat het goed voorspellen van de mol moet worden beloond, en het er compleet naast zitten (d.w.z. jouw mol moet het spel verlaten) moet worden ‘bestraft’ door middel van strafpunten. Ten slotte willen wij weten of wij beter zijn dan onze vrienden of collega’s, dus er zit een competitie-element in. Omdat je met meerdere spelers in een competitie kunt deelnemen, is het verstandig om na te denken over welke strategie je speelt om te winnen (of in ieder geval niet te verliezen).

 

Bovenstaande punten kwamen naar onze mening onvoldoende terug in andere Wie is de Mol pools. Daarom hebben wij deze online applicatie ontwikkeld. Voor jullie, maar ook natuurlijk voor ons zelf. Gratis en voor niks!

Contact